Ζέεντορφ: «Δεν σκέφτομαι τον υποβιβασμό»

Αισιόδοξος για τη Λα Κορούνια παραμένει ο προπονητής της Κλάρενς Ζέεντορφ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του κινδυνεύει να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία από τη νέα σεζόν.

Αισιόδοξος για τη Λα Κορούνια παραμένει ο προπονητής της Κλάρενς Ζέεντορφ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του κινδυνεύει να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία από τη νέα σεζόν.
 
Ο Ολλανδός τεχνικός κάθεται στον πάγκο της στους τελευταίους επτά αγώνες και δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, με την Ντέπορ επτά βαθμούς μακριά από τη σωτηρία αυτή τη στιγμή.
 
«Περάσαμε δύο μήνες με μεγάλη ένταση, πολλή δουλειά, περίπλοκες καταστάσεις και πολλά πράγματα που έπρεπε να διορθωθούν ή να υλοποιηθούν. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν τόσο δύσκολη η νίκη», παραδέχτηκε μιλώντας στη «Marca».
 
«Σε ορισμένα παιχνίδια παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη και με παραπάνω από ένα γκολ, αλλά σε άλλα κάναμε λάθη που μας κόστισαν ακριβά, όπως με τη Χιρόνα και τη Χετάφε. Δεν βλέπουμε τη Λα Κορούνια που θέλω, αλλά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν την είχα αναλάβει από την προετοιμασία. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τον υποβιβασμό. Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου και στόχος μου είναι να κρατήσω την ομάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν», επέμεινε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.