Γκουαρντιόλα: «Η ζωή του Μέσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Λιονέλ Μέσι για τον οποίο πιστεύει πως ζει για το ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Λιονέλ Μέσι για τον οποίο πιστεύει πως ζει για το ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός προπονητής μίλησε και για τον μπακ της ομάδας, Αντριάνο.

«Η γνώμη μου είναι γνωστή. Μας φτάνει μόνο να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι του Λέο και να μη μιλάμε. Η δύναμή του δεν αλλάζει ποτέ. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται στη ψυχή του. Αυτός μεγάλωσε πολύ, τα σχόλια προς τον ίδιο δεν τον επηρεάζουν πλέον καθώς ο Λέο ζει μέσα στο γήπεδο. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία», τόνισε για τον Μέσι ο Πεπ.
Σχετικά με τον Αντριάνο, δήλωσε: « Αυτός είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής, γρήγορος, καλός με την μπάλα, ξέρει να σεντράρει και μακάρι να εξελιχθεί ακόμα πιο πολύ».

Το κλίμα στους Καταλανούς είναι πολύ καλό και όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν χαρούμενοι με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα σε σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό φαίνεται τόσο από τις δηλώσεις των ίδιων των παικτών αλλά και όσο μέσα στο γήπεδο όπου όλοι εμφανίζονται ως μια δεμένη οικογένεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.