Λεβάντε-Εϊμπάρ 2-1: Νίκη-«εξάποντο» με ανατροπή (HL)

Η Λεβάντε κέρδισε με ανατροπή 2-1 την Εϊμπάρ, και πανηγύρισε μία νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της La Liga. Το ματς «άναψε» στο β' μέρος μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ.

Μία νίκη από αυτές που μετρούν «διπλές», όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού, πανηγύρισε η Λεβάντε σε βάρος της Εϊμπάρ (2-1).

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις, που το μόνο αξιοσημείωτο που είχε ήταν ένα πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι για χέρι (στο 4ό λεπτό), το β’ μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό.

Οι φιλοξενούμενοι του κόουτς Μεντιλίμπαρ βγήκαν από τα αποδυτήρια πιο δυνατά και με τον Τακάσι Ινούι πήραν κεφάλι στο σκορ (0-1). Στο 55′ η Λεβάντε αντέδρασε αλλά το γκολ του Νεμάνια Ραντόντζα ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR (για οφσάιντ).

10 λεπτά αργότερα, η ομάδα του Λόπεζ όμως ισοφάρισε. Μετά από μία σέντρα του Χοσέ Μοράλες ο Γκονζάλο Μοράλες κέρδισε τον Ντμίτροβιτς και έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Οι γηπεδούχοι είχαν πλέον ισορροπήσει για τα καλά το ματς, μετά το νωθρό τους ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, και στο 76ο λεπτό ο Χοσέ Μορέλος υπέγραψε την υπογραφή με γκολ αυτή την φορά, έπειτα από έξοχη πάσα του Χόρχε Ντε Φρούτος.

Η Εϊμπάρ πίεσε, ήταν καλύτερη στο τελευταίο τέταρτο αλλά οι συνεχείς αλλαγές πάγωσαν τον ρυθμό και έτσι η Λεβάντε πανηγύρισε ένα τρίποντο που ισοδυναμεί με κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή νίκη.

Ανέβηκε στην ένατη θέση, φτάνοντας τους 21 βαθμούς και βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Εϊμπάρ έπεσε στην 13η θέση (19 βαθμούς) και βρίσκεται στο +3 από την 18η Έλτσε, η οποία έχει και τρία ματς λιγότερα (18 έναντι 15).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.