“Απόδραση” με Σούσο η Σεβίλλη, ισόπαλες Έλτσε και Οσασούνα (vids)

Με γκολ του Ισπανού εξτρέμ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, η Σεβίλλη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βαλένθια και "σκαρφάλωσε" στην πεντάδα της βαθμολογίας, την ίδια στιγμή που Έλτσε και Οσασούνα έμειναν για ακόμη μία αγωνιστική χωρίς "τρίποντο".

Με γκολ του Ισπανού εξτρέμ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, η Σεβίλλη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βαλένθια και “σκαρφάλωσε” στην πεντάδα της βαθμολογίας, την ίδια στιγμή που Έλτσε και Οσασούνα έμειναν για ακόμη μία αγωνιστική χωρίς “τρίποντο”.

Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγι είχε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 81′ με καταπληκτικό γκολ Σούσο. Στον εναπομείναντα λίγο χρόνο η Βαλένθια αν και έψαξε αντίδραση, δεν τη βρήκε ποτέ και γνώρισε ακόμη μία ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα, την 6η φετινή.

Αντίθετα, η Σεβίλλη επέστρεψε στις επιτυχίες, πανηγύρισε την τέταρτη νίκη στα τελευταία έξι ματς και “σκαρφάλωσε” στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, στο Αλικάντε, Έλτσε και Οσασούνα έμειναν για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Γκαρσία (10′) και Μπρασανακ (64′), όμως η Έλτσε απάντησε ισάριθμα με Φιντέλ (46′) και Καρίγιο και κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ένα αποτέλεσμα που δεν ωφελεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η μεν Οσασούνα, που τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πέρεζ, παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η δε Έλτσε βρίσκεται λίγες θέσεις πιο πάνω με απολογισμό 15 βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.