Ζιντάν: “Καλύτερο το πρωτάθλημα από το Champions League”!

Ο πανευτυχής Ζινεντίν Ζιντάν δεν δίστασε να αναφέρει ότι ο τίτλος της La Liga είναι σημαντικότερος από αυτόν του Champions League! 

Ο πανευτυχής Ζινεντίν Ζιντάν συνεχάρη τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι ο τίτλος της La Liga είναι σημαντικότερος από αυτόν του Champions League

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν: 

Για την κατάκτηση του τίτλου:

«Το συναίσθημα είναι τεράστιο που κερδίσαμε αυτό το πρωτάθλημα. Οι παίκτες έχουν κάνει φανταστική δουλειά και το πιο σημαντικό είναι αυτό. Παλεύουν στο γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος γι ‘αυτούς γιατί είναι μια πολύ καλή δεμένη ομάδα. Μπορώ μόνο να είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος». 

Για τους παίκτες του: 

«Όλοι συμβάλλουν σε κάτι. Είναι σαφές ότι υπάρχουν παίκτες που παίζουν περισσότερο αλλά και εκείνοι που παίζουν λιγότερο επίσης έχουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτή».

Για τη συμβολή του στο πρωτάθλημα και αν είναι… καλύτερο από το Champions League: 

«Έχω ευθύνη, φυσικά, αλλά οι παίκτες είναι οι σημαντικοί. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Αν είναι καλύτερο από το Champions League; Ναι, γιατί μιλάμε για 38 παιχνίδια στα οποία πρέπει να κερδίσεις τους περισσότερους πόντους. Το Champions League είναι το Champions League, είναι σαφές, αλλά σήμερα ίσως είναι μια από τις καλύτερες μέρες της επαγγελματικής μου καριέρας χωρίς αμφιβολία. Το συναίσθημα είναι απίστευτο και δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.