Θέλτα – Μπαρτσελόνα 2-2: Δώρο στη Ρεάλ (vid)

Η Θέλτα πλήγωσε την Μπαρτσελόνα που πέρασε στη κορυφή, όμως η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με δύο βαθμούς εφόσον νικήσει την Εσπανιόλ (28/6, 23:00).

Η Θέλτα πλήγωσε την Μπαρτσελόνα που πέρασε στη κορυφή, όμως η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με δύο βαθμούς εφόσον νικήσει την Εσπανιόλ (28/6, 23:00). Οι Καταλανοί προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά η Θέλτα βρήκε απάντηση και κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο βαθμό στην μάχη που δίνει για την σωτηρία της με πρωταγωνιστή τον Ιάγο Άσπας. Ο Κίκε Σετιέν δεν είχε στην διάθεσή του, τους Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ και Ρομπέρτο, ενώ άφησε στον πάγκο τους Γκριζμάν και Αρτούρ.

Ανώτερη η Μπαρτσελόνα από το ξεκίνημα, δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία στιγμή, το δοκάρι του Ζεράρ Πικέ. Το γκολ ήρθε τελικά στο 20ο λεπτό με τον 33χρονο Λουίς Σουάρες, που σκόραρε μετά από 6 μήνες (4/1 2-2 με Εσπανιόλ) και έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα μετά από έξυπνη ασίστ του Μέσι.

Στο 54ο λεπτό, η Θέλτα εκμεταλλεύτηκε το λάθος των μπλαουγκράνα και του Ράκιτις και με όμορφη αντεπίθεση ο Ιάγο Άσπας μοίρασε στον αμαρκάριστο Σμόλοφ που ολομόναχος ισοφάρισε σε 1-1. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται η Μπαρτσελόνα μετά την επανέναρξη. Η Μπαρτσελόνα είχε άμεση την απάντηση ξανά με τον Σουάρες που βρήκε δίχτυα για 2η φορά στο 68ο λεπτό μετά από νέα ασίστ του Λιονέλ Μέσι (13η στη σεζόν). Ο Ουρουγουανός θέλει ακόμα ένα γκολ για να φτάσει τον Κουμπάλα στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών.

Στο 89ο λεπτό ο αρχηγός Ιάγο Άσπας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Τερ Στέγκεν και ισοφάρισε σε 2-2. Η Θέλτα θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την νίκη, όμως ο Γερμανός τερματοφύλακας σταμάτησε τον Νολίτο (κακό πλασέ) σε τετ α τετ στις καθυστερήσεις!

Η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος χθες (26/6) επέκτεινε την συνεργασία του με τον σύλλογο του Βιγκο, δοκιμάζεται την ερχόμενη αγωνιστική στο Σον Μόις με αντίπαλο τη Μαγιόρκα, σ’ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στη κατηγορία. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν (69β.), υποδέχεται (30/6) την 3η της βαθμολογίας Ατλέτικο Μαδρίτης (55β.) στο Καμπ Νόου.

Θέλτα (Γκαρθία): Ρούμπεν Μπλάνκο, Αραούχο (73′ Μουρίγιο), Βάσκεθ, Σάενθ, Αϊντο, Γιοκουζλού (60′ Ραφίνια), Σουάρεθ, Μέντεθ (60′ Μπράνταριτς), Γκονζάλεθ (81′ Μίνα), Σμόλοφ (60′ Νολίτο), Άσπας

Μπαρτσελόνα (Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλμπα (81′ Φίρπο), Ουμτιτί, Σεμέντο, Ράκιτιτς, Βιδάλ, Ρίκι Πούιγ (86′ Αρτούρ), Μέσι, Σουάρες (81′ Γκριζμάν), Φατί (69′ Μπρέθγουεϊτ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.