Γκαρθία: “Δεν τον προλαβαίναμε ούτε στους πανηγυρισμούς”

Ο Όσκαρ Γκαρθία τόνισε πως ο Ρονάλντο ήταν τόσο γρήγορος, που οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα δεν μπορούσαν να τον προλάβουν ούτε στους πανηγυρισμούς.

Ο Όσκαρ Γκαρθία τόνισε πως ο Ρονάλντο ήταν τόσο γρήγορος, που οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα δεν μπορούσαν να τον προλάβουν ούτε στους πανηγυρισμούς. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Βραζιλιάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και έκανε ειδική αναφορά στην ταχύτητά του, τόσο χωρίς, όσο και με την μπάλα στα πόδια.

Χαρακτηριστικά, ο Ισπανός προπονητής της Θέλτα δήλωσε για το “φαινόμενο”: “Όλοι είχαμε καταλάβει από τις πρώτες προπονήσεις πως είναι ξεχωριστός. Ήταν σαφές πως θα γινόταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πόσο ταπεινός και πάντα χαμογελαστός ήταν. Μέχρι να εμφανιστεί ο Μέσι δεν είχα δει ποτέ κανέναν παίκτη τόσο γρήγορο με την μπάλα στα πόδια. Ήταν απίστευτα γρήγορος, ήταν δύσκολο να τον προλάβουμε ακόμη και στους πανηγυρισμούς μετά από ένα γκολ, γιατί συνέχιζε να τρέχει με την ίδια ταχύτητα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.