«Υπέφερε» αλλά νίκησε η Ατλέτικο (video)

Το σύνολο του Ντιέγο Σιμεόνε μπήκε με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Χετάφε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» με 1-0, χάνοντας πάντως με τραυματισμό τον Ζοάο Φέλιξ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η νικήτρια στο πρώτο μαδριλένικο ντέρμπι της σεζόν, νικώντας στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» με 1-0 της Χετάφε σε μία αναμέτρηση με δύο αποβολές, ένα χαμένο πέναλτι και τον τραυματισμό του Ζοάο Φέλιξ, που δημιούργησε εύλογα προβληματισμό στον Σιμεόνε. 

Στο 24’ ο Τρίπιερ έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά με τον Μοράτα να εκτελεί άψογα με κεφαλιά για το 1-0 των «ροχιμπλάνκος». Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αποβολές εκατέρωθεν, στο 38 του Μολίνα για τη Χετάφε και στο 42’ του Λόντι για την Ατλέτικο. 

Στο 55’ ο Ζοάο Φέλιξ πήρε πέναλτι το οποίο όμως δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Μοράτα, αφού νικήθηκε ο Σόρια, ενώ 10 λεπτά αργότερα απεχώρησε τραυματίας ο νεαρός Πορτογάλος, σκορπώντας προβληματισμό στους γηπεδούχους. 

Στο 86’ ο Άνχελ λίγο έλειψε να «παγώσει» τους «κολτσονέρος» αλλά η μπάλα από την…οβίδα του πήγε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Όμπλακ. 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι, Κόκε, Παρτέι (62’ Ερμόσο), Σαούλ, Λεμάρ (73’ Βιτόλο), Ζοάο Φέλιξ (66’ Γιορέντε), Μοράτα

Χετάφε: Σόρια, Νιόμ, Ντακονάμ, Μπρούνο, Καμπρέρα (46’ Ραούλ Γκαρθία), Σουάρες (64’ Άνχελ), Αραμπάρι, Φαζρ, Κουκουρέγια, Μολίνα, Μάτα (80’ Γκαγέγο)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.