Η Αλαβές προσέλαβε τον Θουμπέλντια

Στο πρόσωπο του άγνωστου στην Ευρώπη, Λουϊς Θουμπέλντια, βρήκαν οι διοικούντες την Αλαβές, τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο πρόσωπο του άγνωστου στην Ευρώπη, Λουϊς Θουμπέλντια, βρήκαν οι διοικούντες την Αλαβές, τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Παρά την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας και την ιδιαιτέρως αξιόλογη 9η θέση στην τελική κατάταξη της πριμέρα ντιβιζιόν, ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της Αλαβές.
 
Μετά από σχετική αναζήτηση, η διοίκηση της ομάδας, κατέληξε στην περίπτωση του μόλις 36 ετών Θουμπέλντια, ο οποίος κάνει το «μεγάλο άλμα» στην καριέρα του, σε μικρή ηλικία για προπονητή, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Η ευρωπαϊκή πρόκληση για τον Αργεντινό κόουτς, οπωσδήποτε είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε νέο τεχνικό και ειδικά για κάποιον όπως ο Θουμπέλντια, που έχει εργασθεί στο παρελθόν στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και σε διάφορες ομάδες της Κολομβίας, του Ισημερινού, της Αργεντινής και του Μεξικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.