Ο Γκριζμάν τιμώρησε την Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ έκανε το... λάθος να προηγηθεί επί της Ατλέτικο, η οποία τη διέσυρε με 4-1 για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Αθλέτικ έκανε το… λάθος να προηγηθεί επί της Ατλέτικο, η οποία τη διέσυρε με 4-1 για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Μίκελ Ρίκο άνοιξε το σκορ στο 17′ για τους Βάσκους και στο ημίχρονο το σκορ έμεινε 1-0, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γκριζμάν, που με χατ τρικ οδήγησε τους Μαδριλένους στην εντυπωσιακή ανατροπή.


Ο Γάλλος σκόραρε στο 46′, το 73′ και το 81′, ενώ το άλλο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Ραούλ Γκαρθία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53′. Η Ατλέτικο διατηρήθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ και παρέμεινε ζωντανή στην προσπάθεια για τη διατήρηση των κεκτημένων, ενώ η Μπιλμπάο αντίθετα, έμεινε ακόμη πιο μακριά από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.


Μπιλμπάο (Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Σαν Χοσέ, Μπαλενθιάγα (79′ Ιμπάι), Ετσέιτα, Γκουρπέγι, Σουσαέτα (84′ Ακέτσε), Μίκελ Ρίκο, Αντούριθ, Μουνιαΐν, Ντε Μάρκος, Λόπεθ (68′ Φερνάντεθ)


Ατλέτικο (Σιμεόνε): Μόγια, Χουάνφραν, Σικέιρα (88′ Ερνάντεζ), Γκοδίν, Χιμένες, Τιάγκο, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία, Τουράν (84′ Γκάμεθ), Σαούλ (80′ Ροντρίγκες), Γκριζμάν

Ανατροπή και για τη Μάλαγα

Πολύτιμο «διπλό», επίσης με ανατροπή, πανηγύρισε και η Μάλαγα, 2-1 επί της Έλτσε. Η τελευταία προηγήθηκε με τον Λομπάν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι έφεραν τα πάνω-κάτω με τέρματα των Καμάτσιο (49′) και Αλμπέρτο (77′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.