Οσασουνα-Βαλένθια 0-1: Νίκησε και “βλέπει” Ευρώπη (highlights)

Σημαντικό βήμα για την έξοδο της στην Ευρώπη έκανε η Βαλένθια, καθώς μετά τη νίκη της 1-0 στο "Ελ Σαντάρ" επί της Οσασούνα ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η Βαλένθια μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πα΄ρει γρήγορο προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 18ο λεπτό, όταν σε μία γρήγορη επίθεση Λόπεθ είδε δεξιά τον ξεμαρκάριστο Αλμέιδα και ο Πορτογάλος με ωραίο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Παμπλόνα πήρε “φωτιά”. Στο 40ο λεπτό το σουτ του Μόι Γκόμεθ βρήκε το δεξί δοκάρι του Μαμαρντασβίλι και στο 42΄ το σουτ του Ρουμπέν Γκαρθία μέσα στην περιοχή πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γεωργιανού τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη, η Βαλένθια με καλή αμυντική λειτουργία κινδύνευσε ελάχιστα, αλλά η ομάδα της Παμπλόνα είχε τη μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει την ισοπαλία με το πέναλτι που κέρδισε ο Μπουντιμίρ, αλλά ο Κροάτης που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Μαμαρντασβίλι. H Bαλένθια έχει πάρει πλέον 11 βαθμούς στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (3 νίκες-2 ισοπαλίες-1ήττα), με τη μοναδική της ήττα σε αυτό το διάστημα να έρχεται από τη Βιγιαρεάλ την 29η αγωνιστική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.