Κάδιθ-Μπαρτσελόνα 0-1: Συνεχίζει το “κυνήγι” στη Ρεάλ (highlights)

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Ζοάο Φέλιξ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 την Κάδιθ στην Ανδαλουσία και κράτησε τη διαφορά των οκτώ βαθμών από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Τσάβι μπάινει πλέον σε μία εβδομάδα όπου θα κριθούν τα πάντα, καθώς υπάρχει ο αγώνας ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του Champions League, και ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, εκεί όπου οι Καταλανοί θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μέτριο ποιοτικά το πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και τη Μπαρτσελόνα να εκμεταλλεύεται τη μοναδική τελική προσπάθεια στην εστία για να σκοράρει, όταν μετά από κόρνερ του Αλόνσο, ο Φερνάντες δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή του και ο Ζοάο Φέλιξ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το 1-0. Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν την καλύτερη φάση τους στο 21ο λεπτό, αλλά το σουτ του Ερνάντεθ με΄σα από την περιοχή, έδιωξε στην κλειστή του γωνία ο Τερ Στέγκεν.

Ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο στην επανάληψη, με τον Τερ Στέγκεν να κάνει την επέμβαση του αγώνα στο 79ο λεπτό, σε μακρινό σουτ του Σαμασέκου. Η Κάδιθ έχει χάσει πλέον τα 3 τελευταία παιχνίδια της με την Μπαρτσελόνα στη La Liga και δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε αυτά τα ματς.                                 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.