Ατλέτικο Μαδρίτης – Τζιρόνα 3-1: Εδώ είναι Μαδρίτη και κουμάντο κάνει ο Γκριεζμάν (highlights)

Η Ατλέτικο νίκησε στη Μαδρίτη τη Τζιρόνα με ανατροπή και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν (2 γκολ).

Η Τζιρόνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Άρτεμ Ντόβμπικ να παίρνει την ασίστ από τον Κόουτο και να φτάνει τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα, πρώτος σκόρερ της σεζόν ο Ουκρανός επιθετικός (0-1, 4ο λεπτό). Η Ατλέτικο άργησε να βγάλει αντίδραση, ο Σιμεόνε άλλαξε τα πλάνα του και ο Ερμόσο κέρδισε πέναλτι για χέρι του Γκουτιέρεθ μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν. Ο Γάλλος από την άσπρη βούλα ισοφάρισε με το 12ο γκολ (1-1, 33ο λεπτό). Πριν φύγει το ημίχρονο η αλλαγή του Σιμεόνε, Άλβαρο Μοράτα, έβγαλε ασίστ για τον Κορέα με τον Αργεντινό να γυρίζει το ματς (2-1, 45+6′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο έκανε συντήρηση δυνάμεων δίνοντας την μπάλα στη Τζιρόνα. Ένα λάθος του Σολίς που εκμεταλλεύτηκε ο Γκριεζμάν (13 γκολ La Liga – 125 συνολικά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1, 50ο λεπτό) που κρατάει στην 4η θέση την ομάδα του Σιμεόνε. Η Ατλέτικο ανέβηκε στους 61 βαθμούς και τώρα ταξιδεύει στη Γερμανία για να παίξει τη ρεβάνς με τη Μπορούσια (16/3).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο (46′ Βίτσελ), Μολίνα, Ρικέλμε (68′ Λίνο), Κόκε, Σαούλ (40′ Μοράτα), Ντε Πολ (75′ Αθπιλικουέτα), Γκριεζμάν (68′ Γιορέντε), Κορέα

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκασανίγκα, Έρικ Γκαρθία, Νταβίντ Λόπεθ (65′ Αρνάου), Μπλιντ, Γκουτιέρεθ, Κόουτο, Σάβιο (83′ Βάλερι), Αλέις Γκαρθία, Σολίς (57′ Τόρε), Ερέρα (65′ Πόρτου), Ντόβμπικ (83′ Στουάνι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.