Ρεάλ Μπέτις-Θέλτα 2-1: Κέρδισε και ελπίζει για Ευρώπη (highlights)

Μετά από μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στη La Liga, η Μπέτις επικράτησε στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" 2-1 της Θέλτα και ελπίζει για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Καλά οργανωμένη η Θέλτα, δεν επέτρεψε στους Ανδαλουσιάνους να σημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στον Γουάιτα, απειλόντας μόλις μία φορά σε αυτό το διάστημα, όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Φορνάλς, ο Πετσέλα έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Η ομάδα της Γαλικίας ήταν αυτή που είχε πιο κλασικές φάσεις, με πρωταγωνιστή τον Στραντ -Λάρσεν. Στο 14ο λεπτό το σουτ του Νορβηγού, ανάγκασε σε σπουδαία επέμβαση τον Ρουί Σίλβα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, μετά τη σέντρα του Μινγκέθα, έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Οι αλλαγές του Πελεγκρίνι με την έναρξη της επανάληψης, με την είσοδο στο ματς των Φεκίρ, Μπακαμπού, αποδείχτηκαν κομβικές για να παρρουσιάσει η Μπέτις ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Στο 53ο λεπτό, μετά το γύρισμα του Μπεγερίν, ο Μιράντα άνοιξε το σκορ, σε μία ωραία συνεργασία των δύο ακραίων μπακ της Μπέτις. Στο 83ο λεπτό ο Φεκίρ έγραψε το 2-0 και φάνηκε ότι οι γηπεδούχοι θα “κλείδωναν” τη νίκη, αλλά ο Στραντ-Λάρσεν μείωσε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων και λίγο αργότερα, ο Πέρεθ έχασε σημανρική ευκαρία για την ισοφάριση. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπέτις, μετά από αήττητο σερί πέντε αγώνων της Θέλτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.