Κάντιθ-Γρανάδα 1-0: Ανάσα ζωής! (highlights)

Ένα γκολ του Ναβάρο ήταν αρκετό για να νικήσει η Κάντιθ τη Γρανάδα και να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Η Κάντιθ και η Γρανάδα (3η και 2η από το τέλος) αναμετρήθηκαν σε ένα ματς που ζητούμενο και για του δύο ήταν μόνο η νίκη. Το άγχος, η χαμηλή ποιότητα και οι δυνατές άμυνες δημιούργησαν ένα σκηνικό που δεν είχε πρωταγωνιστές και μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με την Κάντιθ να έχει τη μπάλα, τρεις σχετικά καλές στιγμές και άλλο ουδέν.

Στην πρώτη φάση όμως στο δεύτερο μέρος ευτύχησε να σκοράρει με τον Ναβάρρο να υποδέχεται τη μπάλα στην περιοχή από μια μπαλιά του Αλκαράθ και να σουτάρει δυνατά νικώντας τον Μπατάγια στο 51ο λεπτό. Το γκολ αυτό έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος.

Από το 68′ και μετά πάντως έγιναν αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες, αλλά καμία δεν κατάφερε να σκοράρει για να αλλάξει τα δεδομένα. Ένα γκολ του Χουάνμι ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Κρις Ράμος μερικά μέτρα πιο πέρα. Το τελικό 1-0 βρήκε την Κάντιθ να μειώνει τη διαφορά από τις ομάδες που είναι λίγο πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη και την Γρανάδα ουσιαστικά να χαιρετά την κατηγορία παρά την προσπάθεια του Σαντοβάλ στο ντεμπούτο του να αλλάξει την κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.