Παυλίδης: Ενδιαφέρον από Ισπανία και Τουρκία!

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο Έλληνας στράικερ, κάνει άλλη μία φοβερή χρονιά με την Άλκμααρ και είναι πρώτος σκόρερ της Eredivisie, με 23 γκολ σε 26 συμμετοχές, ενώ συνολικά έχει 27 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΖ.

Έπειτα από μία πενταετία στην Ολλανδία, με Βίλεμ και Άλκμααρ, φαίνεται ότι έρχεται η ώρα για τη μετακόμιση, με αρκετές ομάδες από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε ακουστεί η Στουτγκάρδη, ενώ νέα δημοσιεύματα τον θέλουν στο στόχαστρο της Σεβίλλης και της Μπεσικτάς!

Στην Ισπανία, η ιστοσελίδα La Colina De Nervion, αναφέρει ότι οι Ανδαλουσιάνοι, τον έχουν στη λίστα τους για το καλοκαίρι, μαζί με τον Χιμένες της Φέγενορντ και τον Ντάλινγκα της Τουλούζ!

Στην Τουρκία, ισχυρίζονται ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, θέλει να τον αποκτήσει ως αντικαταστάτη του Αμπουμπακάρ, ο οποίος δεν έχει πείσει.

Μάλιστα, οι Τούρκοι γράφουν ότι για τη μεταγραφή έχει δώσει το «ΟΚ» ο Φερνάντο Σάντος και αν πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει μακράν την ακριβότερη στην ιστορία του συλλόγου, καθώς η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 22 εκατ. ευρώ, ενω το ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης για την Μπεσικτάς, είναι τα 11 εκατ. ευρώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.