Σεβίλλη-Θέλτα 1-2: Νίκη με ανατροπή και βήμα στην παραμονή (highlights)

Σπουδαία νίκη στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Χιράλδεθ στον πάγκο της, πέτυχε η Θέλτα, με σκορ 2-1 επί της Σεβίκκης στην Ανδαλουσία κια απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από τη 18η Κάδιθ.

H Θέλτα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”, αλλά πλήρωσε με γκολ ένα αό τα ελάχιστα λάθη που έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Σε μία βαθιά μπαλιά του Οκάμπος στο 18ο λεπτό, ο Εν Νεσίρι φάνηκε να χάνει τη μπάλα, ο Νούνιεθ όμως δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Μαροκινός με αριστερό πλα΄σε έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη η Θέλτα περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους γηπδούχους που είχαν προβλήματα σε όλες τους τις γραμμές και κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή μέσα σε έξι λεπτά με τα γκολ του Πέρεθ στο 72΄και του Στράντ-Λάρσεν στο 78΄. Πολύ άσχημη η εικόνα του 61ου λεπτού, με τον Εν Νεσίρι να γίνετια αλλαγή και εκνευρισμένος να κινείται απειλητικά προς τον προπονητλή του Κίκες Σάντσεθ Φλόρες, με τον Οκάμπος να αποτρέπει τα χειρότερα. . Στην Ανδαλουσία η Θέλτα είχε κερδίσει τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2015. Έκτοτε μετρούσε 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.       


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.