Μπέτις-Βιγιαρεάλ 2-3: “Ανάσα” για την ομάδα του Μαρθελίνο! (highlights)

Σπουδαία νίκη για τη Βιγιαρεάλ απέναντι στην Μπέτις.

Τρελό ματς έγινε στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” της Σεβίλλης, με την Μπέτις να υποδέχεται την Βιγιαρεάλ για την 28η αγωνιστική της La Liga. Μετά από έναν αγώνα με γκολ, ανατροπές, αποβολές και συγκινήσεις, το σύνολο του Μαρθελίνο θα “αποδράσει” με 3-2 από τη Σεβίλλη, σε μια νίκη-βάλσαμο για την ψυχολογία της ομάδας.

Στους 42 βαθμούς έμεινε η Μπέτις, που έχασε την ευκαιρία να περάσει στην έβδομη θέση, πάνω από τη Σοσιεδάδ. Στους 35 ανέβηκαν το “κίτρινο υποβρύχιο”, που δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη, αλλά μπόρεσε να αντισταθμίσει την ήττα-αποκλεισμό με 4-0 από τη Μαρσέιγ την Πέμπτη.

Με την συμπλήρωση ενός μισάωρου, ο Ροντρίγκεθ θα ανοίξει το σκορ για τη Μπέτις, μετά από ασίστ του Γουίλιαμ Καρβάλιο. Στο 40′ μετά από πάσα του Μπαένα, ο Σόρλοθ θα ισοφαρίσει. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Γουίλιαν Ζοσέ να δίνει και πάλι το προβάδισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο για τον δικό μας Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να κάνει το 2-2. Στο 67′ ο Σόρλοθ θα ολοκληρώσει την ανατροπή με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-3. Δύο λεπτά μετά, οι δύο ομάδες θα μείνουν με 10 παίκτες, λόγω των αποβολών του Άβιλα και του Μορένο. Παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων στο τέλος, το 2-3 θα παραμείνει μέχρι το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.