Αλαβές – Βαγεκάνο 1-0: Απρόσμενος ήρωας (highlights)

Ο Αντόνι Γκοροσάμπελ με το πρώτο γκολ της καριέρας του έδωσε τη νίκη στην Αλαβές στο κρίσιμο ματς με την Ράγιο. Εννέα ματς χωρις νίκη η Ράγιο. Δοκάρι ο Φαλκάο στην τελευταία φάση.

Σε ματς με λίγες φάσεις η Ράγιο κράτησε την μπαλα για να ελέγξει τον ρυθμό αλλά ήταν ακίνδυνη.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Γκουρίδι στο 11ο λεπτό και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Αντόνι Γκοροσάμπελ.

Ο δεξιός μπακ της Αλαβές πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Λα Λίγκα στο ματς νούμερο 141 πλασάροντας σαν σέντερ-φορ άψογα σε τετ-α-τετ με τον Ντιμιτριέβσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρυθμός παρέμεινε ίδιος. Κάθε ομάδα πέτυχε από ένα γκολ που σωστά δεν μέτρησε και έπρεπε να φτάσουμε στην τελευταία φάση του αγώνα για να απειλήσει η Ράγιο.

Ο Σιβέρα στο 100ο παιχνίδι του στην εστία της Αλαβές σταμάτησε την κεφαλιά του Ίσι και στην επαναφορά, ο Φαλκάο τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων αλλά… δεν σκόραρε.

Νίκη 1-0 με την Αλαβές να πηγαίνει στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Ράγιο παρέμεινε χωρίς νίκη για ένατο ματς και στο +4 από τον κίνδυνο.

Αλαβές: Σιβέρα – Γκοροσάμπελ (85′ Τενάλια), Άμπκαρ, Μαρίν, Χ. Λόπεθ – Μπλάνκο, Γκεβάρα – Βιθέντε (78′ Σόλα), Γκουρίδι (78′ Μπεναβίδες), Ριόχα (71′ Ρεμπάτς) – Σάμου (71′ Κ. Γκαρθία)

Βαγεκάνο: Ντιμιτριέβσκι – Μπάλιου, Αριδάνε, Λεζούν, Εσπίνο (46′ Τσαβαρία) – Ο. Λόπεθ, Σις (78′ Φαλκάο) – Ίσι, Κίκε Πέρεθ (63′ Κρέσπο), Ντε Φρούτος (86′ Μπεμπέ) – Ντε Τομάς (63′ Καμέγιο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.