Νάτσο: “Θρύλος ο Ράμος”

Γλυκόπικρη ήταν η επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", καθώς οι "Μερένχες" πήραν νίκη με 1-0 με γκολ στο 81', με τον Νάτσο, ωστόσο, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ως αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Σεβίλλης αποθεώθηκε από τους φίλους των «Μερένχες». Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης πλήγωσε τους Σεβιγιάνους στο 81’.

Μετά το παιχνίδι, ο Νάτσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην αρχηγό των «Los Blancos».

“Είναι θρύλος. Είναι το είδωλό μου για πολλά χρόνια. Ήταν μία ξεχωριστή νύχτα. Του είπα πριν από τον αγώνα πως ήταν τιμή να παίξω εναντίον του, αν και θα προτιμούσα να τον έχω στην ομάδα μου”, τόνισε ο Ισπανός διεθνής στόπερ, για να προσθέσει:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ξέραμε ότι ήταν ένα περίπλοκο ματς. Η Σεβίλλη φέτος δεν βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία αλλά παρόλα αυτά έχει μια πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε.

Όπως κάνουμε πολλές φορές, δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Ήταν δύσκολο να βρούμε χώρο και με ένα υπέροχο γκολ του Λούκα πήραμε 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς για το πρωτάθλημα”.

Επίσης, ο Ισπανός σέντερ μπακ κλήθηκε να σχολιάσει το νικητήριο γκολ του αειθαλή Λούκα Μόντριτς, λέγοντας: “Τον βλέπουμε να προπονείται κάθε μέρα και πετυχαίνει πολλά γκολ όπως σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και για όλους τους παίκτες που συνεισφέρουν στην ομάδα, είναι άκρως σημαντικός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.