Ρεάλ Μαδρ. – Σεβίλλη 1-0: Συστημένο από τον Λούκα (highlights)

Ο Λούκα Μόντριτς ήρθε από τον πάγκο και εστειλε την μπάλα συστημένη στην γωνιά του Νίλαντ για να δώσει τη νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 απέναντι στην Σεβίλλη. Επέστρεψε ως αντίπαλος ο Σέρχιο Ράμος για πρώτη φορά.

Η Σεβίλλη είχε την πρώτη κλασική ευκαιρία με τον Εν Νεσίρι αλλά μόνος απέναντι από τον Λούνιν έστειλε την μπάλα άουτ (8′).

Ακολούθησε ένα γκολ της Ρεάλ που δεν μέτρησε και πολύ γκρίνια με αποτέλεσμα το ματς να χάσει τον ρυθμό του και το θέαμα να μην είναι καλό.

Όταν ηρέμησε η Ρεάλ απείλησε αλλά σουτ του Τσουαμενί έφυγε κόρνερ (39′) και αυτό του Βαλβέρδε επίσης μετά από εντυπωσιακή επέμβαση του Νίλαντ (45+2)

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό και περισσότερες ευκαιρίες. Καλύτερες το δοκάρι του Βαλβέρδε (48′) και η απίστευτη απόκρουση του Λούνιν στο σουτ του Ρομέρο (52′).

Στο γήπεδο μπήκε στο 74ο λεπτό ο Λούκα Μόντριτς και εφτά λεπτά μετά πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ για το 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία πήγε ξανά στο +8 από την Μπαρτσελόνα.

Ως αντίπαλος επέστρεψε για πρώτη φορά ο Σέρχιο Ράμος μετά την αποχώρησή του από τους Μαδρίτη και ηττήθηκε πρώτη φορά από την πρώην ομάδα του, στην τέταρτη φορά που έπαιξε αντίπαλός της.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο (75′ Μόντριτς), Μεντί – Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Κρόος – Μπραχίμ, (90′ Θεμπάγιος) Βίνι, Ροντρύγκο

Σεβίλλη: Νίλαντ – Νάβας (76′ Χουάνλου), Μπαντέ, Ράμος, Σάλας (90+ Νιανζού), Οκάμπος (90+ Γιανουζάι) – Σουμαρέ, Σο, Όλιβερ (76′ Σούσο) – Ρομέρο (76′ Βέλις), Εν Νεσίρι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.