Μπιλμπάο – Τζιρόνα 3-2: Μπιλμπάο για Champions League (highlights)

Η Μπιλμπάο πέτυχε έβδομη συνεχόμενη νίκη στο Σαν Μαμές για πρώτη φορά από το 1998. Νίκησε 3-2 την Τζιρόνα αλλά θα έπρεπε να έχει κερδίσει πολύ πιο εύκολα το ματς. Απίστευτα αμυντικά λάθη των φιλοξενουμενων που έμειναν στο -6 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Πλησιάσαν την τετράδα στους δύο βαθμούς οι Βάσκοι του Βαλβέρδε.

Με το λάθος του Αλέις Γκαρθία στο δεύτερο λεπτό ο Μπερενγκέρ βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει νωρίς το σκορ για την Μπιλμπάο.

Από εκεί και πέρα η Τζιρόνα απείλησε μόνο με τον Τσιγκάνκοφ (9′, 19′) αλλά το 65% κατοχής μπάλας ήταν κυρίως ανούσιο με τους Καταλανούς να κάνουν και πολλά λάθη στο πρώτο τρίτο του γηπέδου.

Η Μπιλμπάο απείλησε αρκετές φορές με καλύτερη στιγμή το δοκάρι του Ινιάκι Γουίλιαμς (24′). Το ημίχρονο έληξε 1-0.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου με αλλαγές στην τακτική η Τζιρόνα σόκαρε την Μπιλμπάο και ισοφάρισε με τον Τσιγκάνκοφ (49′) όμως η αντίδραση των γηπεδούχων και τα αμυντικά λάθη της Τζιρόνα ήταν εντυπωσιακά.

Μέσα σε δέκα λεπτά το ματς έφτασε στο 3-1 με γκολ από Μπερενγκέρ (56′) και Ινιάκι Γουίλιαμς (60′) και χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για τέταρτο γκολ.

Από το πουθενά η Τζιρόνα μείωσε με στημένη μπάλα και σκόρερ τον Έρικ (75′) ενώ έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 3-3 στις καθυστερήσεις με τον Βίβιαν να σταματάει πάνω στην γραμμή το σουτ του Σολίς.

Μπιλμπάο: Σιμόν – Λέκουε (30′ Ντε Μάρκος), Γεράι (86′ Παρέδες), Βίβιαν, Γιούρι – Πράδος (86′ Βέσγκα), Ντε Γαλαρέτα – Ι. Γουίλιαμς, Ο. Γκόμεθ (74′ Σανθέτ), Μπερενγκέρ – Γουρουθέτα (74′ Ν. Γουίλιαμς)

Τζιρόνα: Γκασανίγκα – Αρνάου (74′ Βάλερι), Έρικ, Χουάνπε, Μιγκέλ – Αλέις Γκαρθία, Ερέρα (89′ Σολίς), Μαρτίν (74′ Πόρτου) – Τσιγκάνκοφ (89′ Στουάνι), Σάβιο, Ντόβμπικ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.