Κανιθάρες για Τσάβι: «Όταν κάποιος ανακοινώνει μια αποχώρηση είναι επειδή σημείωσε μεγάλη επιτυχία»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Βαλένθια, Σαντιάγο Κανιθάρες σχολίασε την αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και τη μετακίνηση του Παουλίστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αποχωρεί ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα στο φινάλε της σεζόν, αφήνοντας τη θέση του τεχνικού. Την απόφαση του θρύλου των «μπλαουγκράνα» σχολίασε ο Σαντιάγο Κανιθάρες, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο της απομάκρυνσης του.

«Το θέμα με τον Τσάβι μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα: ότι η ομάδα δεν έχει κάνει πρόοδο, ότι η εσωτερική τάξη έχει χαθεί…Όταν κάποιος ανακοινώνει μια αποχώρηση είναι επειδή σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Δεν καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα του Τσάβι είναι το περιβάλλον. Αυτό που δεν μπορείς να σκεφτείς είναι ότι πας να προπονήσεις την Μπαρτσελόνα και όλοι είναι ενωμένοι», είπα αρχικά για την «υπόθεση» Τσάβι – Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια ισχυρίστηκε:

«Η επιθυμία για εξουσία στους μεγάλους συλλόγους θα υπάρχει πάντα και αν κάνεις τα πράγματα καλά, εκείνοι που την επικρίνουν επίτηδες γίνονται εμφανείς. Η Μπάρτσα θα πρέπει να ψάξει για ένα καλό προπονητή γιατί όποιος υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ξέρει ήδη σε τι εκτίθεται. Η ανάλυση για να υπογράψεις έναν προπονητή θέλει μήνες δουλειάς και πολύ εκτεταμένο προβληματισμό».

Τέλος στάθηκε στη μετακίνηση του Παουλίστα από τη Βαλένθια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τον τρόπο που λειτουργει η διοίκηση των «νυχτερίδων».

«Αυτό που συνέβη με τον Παουλίστα μου φαίνεται εξωφρενικό από αθλητική άποψη. Αν έπαιζε 20 παιχνίδια είχε αυτόματη ανανέωση και αυτό που δεν θέλει ο Πίτερ Λιμ είναι να τον πληρώσει και να τον ανανεώσει. Σε άλλες εποχές οι άνθρωποι δεν πήγαιναν θα πήγαιναν στο Μεστάγια για αυτόν τον λόγο. Η Βαλένθια αυτή τη στιγμή στη διοίκηση είναι ντροπή», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.