Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 3-5: Ιστορικός θρίαμβος στη Βαρκελώνη (highlights)

Η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 και η Βιγιαρεάλ το εις βάρος της 3-2 σε ένα συναρπαστικό 5-3 της Βιγιαρεάλ στη Βαρκελώνη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε καλά στο παιχνίδι και απείλησε τρεις φορές στα πρώτα 15 λεπτά. Πρώτα με τον Γκιντογκάν που δέχθηκε το μπλοκ του Κουένκα τη στιγμή της εκτέλεσης στο 4ο λεπτό. Ο Γιαμάλ τέσσερα λεπτά αργότερα επιχείρησε χωρίς επιτυχία να νικήσει τον Γιόργκενσεν, ενώ στο 36΄ο Ζοάο Φέλιξ νικήθηκε ξανά από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η Βιγιαρεάλ βρήκε χώρους και αξιοποίησε λάθη της άμυνας των Καταλανών στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου μέρους. Ο Μορένο απείλησε, όμως σημάδεψε τον τερματοφύλακα Πένια στο 36΄ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε μετά από πάσα του Σέρλοτ στο 41ο λεπτό διαμορφώνοντας το 0-1 για τη Βιγιαρεάλ.

Η εξέλιξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εκπληκτική. Η Βιγιαρεάλ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Άκομακ στο 54′, ενώ ο Γκιντογκάν μείωσε σε 2-1 με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς. Στο 68′ ο Πέδρι που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση ισοφάρισε και στο 71′ με αυτογκόλ του Μπαγί οι Καταλανοί πήραν το προβάδισμα.

Ενώ η Μπαρτσελόνα πίεζε αναζητώντας ένα ακόμη γκολ, η Βιγιαρεάλ το πέτυχε σε αντεπίθεση με τον Γκέντες να αξιοποιεί σοβαρό λάθος του Κανσέλο. Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σέρλοτ με τη Μπαρτσελόνα να πληρώνει τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα της και να μένει 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.