Ρεάλ Μαδρίτης: Έσοδα-ρεκόρ και πρωτιά! (pic)

Μια πρόσφατη οικονομική έκθεση που κυκλοφόρησε από την Deloitte επιβεβαίωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε έσοδα ρεκόρ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022/23.

Κάθε χρόνο, η Deloitte κυκλοφορεί μια λεπτομερή μελέτη του ετήσιου προφίλ των συλλόγων που έχουν τα υψηλότερα έσοδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι τα συνολικά έσοδα που παρήγαγαν οι 20 κορυφαίοι σύλλογοι έφτασαν τα 10,5 δισεκατομμύρια ευρώ, που είναι μια αύξηση 14% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Πόσα κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 831,4 εκατομμύρια ευρώ, τα περισσότερα από οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο και τους «Los Blancos» να ακολουθούνται στενά από τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία είχε έσοδα 825,9 εκατομμύρια ευρώ. «Η Ρεάλ Μαδρίτης επισκίασε τη Μάντσεστερ Σίτι για να γίνει ο ποδοσφαιρικός σύλλογος με τα υψηλότερα έσοδα το 2022/23 για πρώτη φορά από το 2017/18», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Deloitte. «Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε έσοδα ρεκόρ 831 εκατ. ευρώ, αύξηση 118 εκατομμυρίων σε σύγκριση με πέρυσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.