Ρεάλ Μαδρίτης-Αλμερία 3-2: “Πάτησε” κορυφή με ανατροπή και VAR (highlights)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Καρβαχάλ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ανέτρεψε το 0-2 του ημιχρόνου με την Αλμερία και έφυγε με +2 από την Τζιρόνα στην κορυφή της La Liga.

Μόλις στο 38ο δευτερόλεπτο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Νάτσο και ο Ραμαζάνι δεν αστόχησε στο τετ α τετ για το 0-1. Η Ρεάλ ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό και στο 24′ ο Αρίμπας είχε ευκαιρία , αλλά πλάσαρε άουτ. Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο ο Έντγκαρ με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Κέπα για το 0-2 του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ξεκίνησε με 3 αλλαγές για τον Αντσελότι, η Ρεάλ πίεσε, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Όλα αυτά μέχριο το 57′ όταν μέσω VAR οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μπέλιγχαμ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. 5 λεπτά αργότερα η Αλμερία έκανε το 1-3 με τον Αρίμπας, αλλά το γκολ του πρώην Μαδριλένου ακυρώθηκε με το VAR να δείχνει φάουλ στην αρχή της φάσης.

Στο 67′ ο Βινίσιους έκανε το 2-2 μετά τη σέντρα του Τσουαμενί, το γκολ ακυρώθηκε αλλά και πάλι με τη χρήση του βίντεο, αποδείχθηκε ότι ο Βραζιλιάνος σκόραρε με τον ώμο και το γκολ μέτρηση κανονικά.

Η Βασίλισσα απείλησε με Βινίσιους και Μπέλιγχαμ, αλλά ήταν ο Καρβαχάλ που έδωσε τη λύση στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο αρχηγός ακολούθησε τη φάση και μετά την κεφαλιά του Μπέλιγχαμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και παράλληλα την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.