Γρανάδα – Κάδιθ 2-0: Επιτέλους νίκη με ηγέτη τον Θαραγόθα! (highlights)

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και δεύτερη μετά τα τέλη Αυγούστου πέτυχε η Γρανάδα στο μίνι ντέρμπι της Ανδαλουσίας, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Κάδιθ σε ματς της 19ης αγωνιστικής στη La Liga, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον διεθνή ακραίο επιθετικό Μπράιαν Θαραγόθα.

Πιο αποφασιστική και συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, η Γρανάδα επικράτησε κατά κράτος της Κάδιθ στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα, εκτός από αυτό που πέτυχε ο Μίρτο Ουζούνι στο 24ο λεπτό, μετά την κεφαλιά πάσα του Λούκας Μπογέ, σε φάουλ που εκτέλεσε ο Θαραγόθα. Ακυρώθηκαν δύο γκολ των γηπεδούχων, ένα του Μπογέ (για χέρι του Αργεντινού) και ένα του Ουζούνι (για οφσάιντ), ενώ στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής Πουλίδο, υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Σομπρίνο από τον Μπατάλια, αλλά βλέποντας το on field review, άλλαξε την απόφαση του.

Στην επανάληψη οι ελπίδες της Κάδιθ για κάτι θετικό εξανεμίστηκαν πολύ γρήγορα, καθώς στο 53ο λεπτό, έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σομπρίνο για χτύπημα εκτός φάσης στον Βιγιάρ. Το τελικό 2-0 έγραψε ο Θαραγόθα στο 70ο λεπτό. Η Γρανάδα δεν είχε κερδίσει στους τελευταίους 6 αγώνες της με ομάδες από την Ανδαλουσία στη La Liga – το αρνητικότερο τέτοιο σερί από το 2015. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σέρτζιο Γκοζάλες βρίσκεται επίσης σε ένα μακρύ σερί χωρίς νίκη, το οποίο αυτή τη στιγμή αποτελείται από 15 αγώνες στο πρωτάθλημα και 16 συνολικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.