Χετάφε – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-2: “Ροντέο” το ντέρμπι, τρεις κόκκινες και επιστροφή Ουνάλ (video)

Η Ράγιο Βαγιεκάνο κατάφερε να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στο 2024 και να πάρει την πρώτη της νίκη μετά τον Οκτώβριο στη La Liga, καθώς επικράτησε στο "μίνι" μαδριλένικο ντέρμπι της Χετάφε με 2-0.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο κατάφερε να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στο 2024 και να πάρει την πρώτη της νίκη μετά τον Οκτώβριο στη La Liga, καθώς επικράτησε στο “μίνι” μαδριλένικο ντέρμπι της Χετάφε με 2-0.

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι σε ματς που έγινε στο “Metropolitano”, εξαιτίας τιμωρίας της Χετάφε, σκόρερ και των δύο τερμάτων της Ράγιο ο Καμέγιο, επέστρεψε στη δράση μετά από επτάμηνη απουσία ο Ενές Ουνάλ, πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Μπορνταλάς.

Η αριθμητική ισορροπία άλλαξε στο παιχνίδι στο 40ο λεπτό, καθώς ο Λατάσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα πήρε το δρόμο για αποδυτήρια και άφησε τη Χετάφε με δέκα παίκτες, ενώ ο Καμέγιο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 1-0 για τη Ράγιο.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους στο 47ο λεπτό και πάλι με τον Καμέγιο, ενώ στο 50ο λεπτό αποβλήθηκε ο Γκρίνγουντ για αντιαθλητική συμπεριφορά (εξύβριση) στον διαιτητή Φιγκερόα.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν έβαλαν δύσκολα στη Χετάφε, καθώς αποφάσισαν να κάνουν fair play και να αντιμετωπίσουν πιο… χαλαρά το ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.