Μαγιόρκα – Οσασούνα 3-2: Μεγάλη νίκη με ανατροπή


Αν και βρέθηκε από νωρίς, μόλις στο 7ο λεπτό, η Μαγιόρκα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μία πολύτιμη νίκη που της δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα και ηρεμία στις ημέρες των ερορτών.

Το 1-0, όπως είπαμε έγινε στο 7′ ύστερα από εκτέλεση φάουλ από καλή θέση του Αρνάι, ο Ραϊκοβιτς δεν είχε σταθερή απόκρουση και στο “ριμπάουντ” ο Ιμπάνιεθ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε γρήγορα και με κεφαλιά του Νάστασιτς, από κόρνερ του Ροντρίγκες, έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1. Το ημίχρονο έφυγε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με το 1-1 να παραμένει.

Στο δεύτερο μέρος από το πρώτο κιόλας λεπτό η Μαγιόρκα έδειξε της προθέσεις της κάνοντας φάση στο 50′ με τον Σάντσες και γκολ ανατροπής στο 53′ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ντάνι Ροντρίγκες. Οι παίκτες του Αγκίρε δεν πήραν το πόδι από γκάζι και στο 63′ σκόραραν και τρίτο γκολ με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά του Ραϊγιο.

Οι φιλοξενούμενοι στο 1ο λεπτό του επιπλέουν χρόνου σκόραραν για το 3-2 με τον Ραούλ και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι, αλλά στα 4 λεπτά που έμεναν δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και το σκορ έμεινε στο 3-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.