Γρανάδα – Σεβίλλη 0-3: Νέος προπονητής, πρώτη εκτός έδρας νίκη! (highlights)

Η Σεβίλλη, με νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Κίκε Φλόρες, πέτυχε την πρώτη της νίκη εκτός έδρας και μόλις τρίτη στο πρωτάθλημα!

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 18η αγωνιστική, ώστε η Σεβίλλη, να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν να κερδίσουν από…πέρυσι, όταν είχαν επικρατήσει της Βαγιαδολίδ με 3-0! Παρά τα πολλά αγωνιστικά της προβλήματα και τις απουσίες της, η Σεβίλλη, θύμησε κάτι από την παλιά καλή Σεβίλλη!

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, αμφότερες ήθελαν το τρίποντο για να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας!

Η Σεβίλλη στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς, έφτασε στο γκολ! Ο Πεδρόσα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και πήρε πορεία προς τα δίχτυα! Ο Εν Νεσίρι προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, αλλά το γκολ το σημείωσε ο Πεδρόσα για το 0-1!

Η ομάδα του Κίκε Φλόρες, έφτασε καισ ε δε’υτερο γκολ στο 32. Ο Οκάμπος με δυνατό σουτ από μεγάλη απόσταση πέτυχε εντυπωσιακό γκολ για το 2-0 με το δεύτερο φετινό του γκολ!

Ο Μπογέ απείλησε στο 42 και στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Πουέρτας για να κάνει το 2-1. Ο Πεδρόσα ένα λεπτό αργότερα λίγο έλειψε να σκοράρει και δεύτερο γκολ, όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Φερέιρα.

Γκολ ο Ράμος μετά από 18 χρόνια!

Στην πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο, η Σεβίλλη πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά έκανε το 3-0 και πανηγύρισε γκολ στο πρωτάθλημα με την Σεβίλλη μετά από 18χρόνια! Τελευταία φορά που είχε σκοράρει με τη φανέλα της Σεβίλλης στο πρωτάθλημα, ήταν τον Μάιο του 2005, στο τελικό 2-2 με την Ρεάλ Μαδρίτης, εντός έδρας. Ο Ράμος, έχει σκοράρει και στο Κύπελλο στις 6 Δεκεμβρίου.

Στο 73΄ο Μπουένο που είχε περάσει μόλις στο ματς ως αλλαγή, έκανε φάουλ στον Μπογέ, χωρίς όμως πρόθεση και ο διαιτητής, αρχικά του έδειξε την κόκκινη κάρτα και αφού είδε το βίντεο μέσω VAR, αποφάσισε πως δεν υπάρχει αποβολή, αλλά κίτρινη κάρτα. Πράγματι ο παίκτης δεν είχε πρόθεση να πατήσει τον Μπογέ στην προσπάθεια του να κερδίσει την μπάλα.

Η Γρανάδα είχε κάποιες καλές στιγμές με κορυφαία αυτή του 63 με τον Πουέρτας, που δεν κατάφερε να πλασάρει τον Ντμίτροβιτς για το 3-1!

Γρανάδα(4-2-3-1): Φερέιρα, Σάντσεθ, Μιγκέλ, Τορέντε, Νέβα(64΄Καρέρας), Βιλάρ(46΄Ουζούνι), Γκουμπάου, Ρουίθ(64΄Πέτροβιτς), Πουέρτας(78΄Καγιεχόν), Ζαραγόσα, Μπογιέ

Σεβίλλη(3-5-2): Ντμίτροβιτς, Σάλας, Ράμος, Γκούντελι, Πεδρόσα, Σούσο(71΄Μανού Μπουένο), Σουμαρέ(87΄Μαρκάο), Τόρες, Σάντσεθ, Εν Νεσίρι(81΄Γιανουζάι), Οκάμπος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.