Τσάβι: «Έχει δίκιο ο Αντσελότι»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα 5 ημέρες πριν από το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τα διαιτητικά παράπονα του Ιταλού τεχνικού των Μαδριλένων.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ (25/10/) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ωστόσο η συνέντευξη Τύπου του Τσάβι προφανώς και περιεστράφη γύρω από το επερχόμενο Clasico του προσεχούς Σαββάτου (28/10, 17:15, Novasports 1) με τους Καταλανούς να φιλοξενούν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής των «μπλαουγράνα» πήρε θέση για τα παράπονα του Κάρλο Αντσελότι για τους διαιτητές και το γεγονός πως οι προπονητές δεν μπορούν να ασκήσουν κριτική, αφού υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας.

«Ο Αντσελότι έχει δίκιο στο ότι θα δεχθούμε τιμωρία εφόσον μιλήσουμε για τους διαιτητές. Εξάλλου, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να τους πιέζουμε, όμως μπορούμε να εκφράζουμε άποψη για το εάν μια φάση είναι πέναλτι ή όχι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχεις το δικαίωμα της άποψης. Στον αγώνα με την Σεβίλλη η Ρεάλ ένιωσε αδικημένη και το εξέφρασε. Μάλιστα καλό θα ήταν να μιλούν κι οι ίδιοι οι διαιτητές. Κι εκείνοι κάνουν λάθη, όμως πιστεύω ακράδαντα στην τιμιότητά τους, δεν πρέπει να τους ασκούμε πίεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.