Λας Πάλμας-Ράγιο Βαγεκάνο 0-1: “Σκαρφαλώνει¨όλο και πιο ψηλά (highlights)

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του Μπεμπέ, ο οποίος είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι, η Ράγιο Βαγεκάνο επικράτησε εκτός έδρας 1-0 της Λας Πάλμας και "βλέπει" τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Αυτή ήταν η 3η εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Φρανθίσκο που έχει ηττηθεί μόνο μία φορά μακριά από τη Μαδρίτη εφέτος. Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες φάσεις, αλλά είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία, οι Μαδριλένοι με ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Πατέ Σις που τράνταξε το δεξί δοκάρι του Βαγιές στο 14ο λεπτό και οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 32΄κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Αριδάνε. Ο Ελ Χαντάντι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ντιμιτριέφσκι έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία,, απομακρύνοντας τη μπάλα..

Στην επανάληψη η φάσεις ήταν ελάχιστες, φάνηκε ότι οδέυουμε στην 4η ισοπαλία στα 6 μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά το πέναλτι που έκανε στο 90΄ ο Σουάρεθ στον Τρέχο, έδωσε την ευκαιρία στον Μπεμπέ να σκοράρει και να δώσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.