Αλεμερία – Γρανάδα 3-3: Ματς απόλαυση στον Ισπανικό νότο


Στο καλύτερο και ίσως πιο τρελό ματς της La Liga ως τώρα Αλμερία και Γρανάδα πήραν από έναν βαθμό χαρίζοντας ένα απίστευτο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, σε όσους είδαν το παιχνίδι είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση. Το τελικό 3-3 προκαλει από μόνο του εντύπωση, όμως δεν ήταν μόνο αυτό, ήταν και ο τρόπος που ήρθε, αλλά και τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο να πάρουν στο τέλος το παιχνίδι, με τα δοκάρια όμως να τους σταματούν.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος ήταν οι Ραμαζάνι και Σουάρες, ο πρώτος στο να σμπαραλιάζει την άμυνα της Γρανάδα και να σερβίρει στον Σουάρες για το χατ τρικ του μέσα σε 5 λεπτά. Το 1-0 στο 41, το 2-0 στο 44 και το 3-0 στο 45+1 ήταν το πεντάλεπτο του… τρόμου για την Γρανάδα, με τον Σουάρες να κάνει το πιο εντυπωσιακό χατ τρικ της La Liga ως τώρα.

Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής της Αλμερία βγάζει πολύ νωρίς από το παιχνίδι, μόλις στο 55, τον Ραμαζάνι, κόβοντας την ομάδα του στη μέση. Η Γρανάδα έχοντας κορυφαίο σε όλο τον ματς τον Σαραγόσα, πήρε μπάλα στα πόδια της, πίεσε πολύ και βρήκε το γκολ στο 66ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε χάσει πέναλτι ο Αντόνιο Πουέρτας. Το γκολ έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους και συνέχισαν να ψάχνουν το δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε στο 70ο λεπτό με σκόρερ τον Ρικάρντο Σουάρες. Νεύρα και αγωνία καθώς ήταν φανερό πως το μομέντουμ ήταν με την φιλοξενούμενη ομάδα. Η Γρανάδα κατάφερε να σκοράρει και τρίτο γκολ στο 86ο λεπτό με πολύ καλή αντεπίθεση και σκόρερ τον Ουζούνι.

Η Αλμερία έβλεπε πλέον πως έπρεπε να πάρει την μπάλα στα πόδια της, το έκανε, πίεση με τη σειρά της και άγγιξε το γκολ με το σουτ του Εμπάρντα όμως να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Φερέιρα, φάση που έγινε στο 90+6. Στα 11 λεπτά του επιπλέον χώρου η Γρανάδα είδε με την σειρά της να αγγίζει το γκολ, όμως και πάλι το δοκάρι… αποφάσισε πως το παιχνίδι θα τελειώσει 3-3, αφού το πολύ δυνατό σουτ του Φερνάντες τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Μαξιμιάνο, πήγε παράλληλα με την γραμμή κι έφυγε στο πλάι.

Πέρα από την ποδοσφαιρική “μαγεία” των δύο ομάδων, είχαμε και μία πολύ άσχημη στιγμή με τον σοβαρό τραυματισμό του Σουάρες. Ο προπονητής της Αλμερίας είχε επιλέξει να βγάλει από το ματς τον επιθετικό του, όμως αποφάσισε να το κάνει μετά από μία στημένη μπάλα που είχε η Αλμερία. Όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Σουάρες, όπως όλα δείχνουν υπέστη ρίξη αχιλλείου κι έυγε κλαίγοντας από το γήπεδο και μάλιστα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.