Σεβίλλη-Αλμερία 5-1: Πάρτι στην Ανδαλουσία! (hls)

Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η κάτοχος του Europa League παρέσυρε την ουραγό της La Liga, φτάνοντας στους 7 βαθμούς στην πρεμιέρα της 7ης αγωνιστικής.

Η Σεβίλλη ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και πήρε σαφέστατο προβάδισμα προτού φύγει το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Εν Νεσίρι να ανοίγει το σκορ στο 7′ και τον Λουκεμπάκιο να διευρύνει το προβάδισμα με σπουδαία ενέργεια στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Αυτό ήταν το ταχύτερο 2-0 της Σεβίλλης στο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο του 2012.

Με ηγέτη τον απολαυστικό Σούσο το σύνολο του Μεντιλίμπαρ αναζήτησε με διάθεση κι άλλα, έχασε ευκαιρίες αλλά το πέτυχε στο 38′ με υπέροχο πλασέ του Σούσο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο ρυθμός δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τον Λαμέλα στο 51′ να σημειώνει το 4-0 ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μετάβαση για τους γηπεδούχους.

Στο 71′ με πέναλτι ο Σουάρες πέτυχε το γκολ των φιλοξενούμενων για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Σάλας και να διαμορφώσει το τελικό 5-1, στην πιο ευρεία νίκη της Σεβίλλης από τον Οκτώβριο του 2021.

Σεβίλλη (4-2-3-1): Νίλαντ, Νάβας (αρχ.) (76′ Σάντσεθ), Μπαντέ, Γκούντελ, Πεδρόσα (85′ Σάλας), Φερνάντο, Σο (65′  Γιανουζάι), Λαμέλα, Σο, Λουκεμπάκιο (65′ Σουμαρέ), Εν Νεσίρι (84′ Μιρ)

Προπονητής: Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Αλμερία (4-2-3-1): Μαξιμιάνο, Πόθο (81′ Μέντες), Μόντες (64′ Καΐκι), Γκονθάλεθ, Θεντέγιες, Λοπί (64′ Ραμαζανί), Μπαμπά, Αρίμπας (72′ Μπαπτιστάο), Μελέρο (αρχ.), Σουάρες, Κονέ (63′ Πουτσμάλ)

Προπονητής: Βιθέντε Μορένο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.