Μπιλμπάο – Μπέτις 4-2: Τρομερή ανατροπή (Highlights)

Οι Βάσκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε έχαναν 2-0 στο δέκατο λεπτό αλλά τελικά με τρομερή εμφάνιση γύρισαν το ματς και επικράτησαν δίκαια με 4-2 της Μπέτις.

Απίστευτο πρώτο ημίχρονο

Κι όμως στο 10ο λεπτό η Μπέτις ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέσα στο Σαν Μαμές με τα γκολ των Γουίλιαν Ζοσέ (2′) και Ίσκο (10′).

Κι όμως… μέχρι το ημίχρονο το ματς είχε γίνει 3-2. Η Μπιλμπάο είχε δύο δοκάρια με Βίβιαν (13′) και Μουνιαϊν (35′) και γκολ με δύο πέναλτι του Βέσγκα (30′, 45′). Η ανατροπή έγινε με τον Γουρουθέτα στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων και η Μπιλμπάο πήγε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 3-2.

Το κλείδωσε εύκολα

Η Μπιλμπάο δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Έφτιαξε την πρώτη καλή στιγμή σε αυτό με την κεφαλιά του Γουρουθέτα που μπλόκαρε ο Ρουί Σίλβα και τελικά κλείδωσε τη νίκη με το πρώτο γκολ του Ουνάι Γκόμεθ με την φανέλα της ομάδας (84′).

Όσο και αν προσπάθησε η Μπέτις δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει την καλά οργανωμένη Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι νίκησαν για πρώτη φορά την Μπέτις τον Δεκέμβρη του 2021.

Μπιλμπάο: Ουνάι Σιμόν – Λέκουε, Βίβιαν, Παρέδες, Ιμανόλ (66′ Γιούρι) – Βέσγκα, Ντε Γαλαρέτα (84′ Ν. Γκαρθία) – Ιν. Γουίλιαμς, Μουνιαΐν (66′ Ο. Γκόμεθ), Νι. Γουίλιαμς (75′ Βιγιαλίμπρε) – Γουρουθέτα (66′ Μπερενγκέρ)

Μπέτις: Ρουί Σίλβα – Σαμπαλί, Πεσέλα, Λουίζ Φελίπε, Άμπνερ (58′ Μιράντα) – Ροδρίγκες (65′ Πολ), Ρόκα (74′ Γκουαρδάδο) – Ρουιβάλ (58′ Ρόδρι), Ίσκο, Αγιόθε – Γουίλιαν Ζοσέ (74′ Μ. Ιγκλέσιας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.