Σεβίλλη – Χιρόνα 1-2: Έχει βρει το μπελά της με τους Καταλανούς (highlights)

Η Χιρόνα νίκησε για δεύτερη σερί χρονιά μέσα στη Σεβίλλη και παραμένει αήττητη στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Τρίτη διαδοχική ήττα για την προβληματική Σεβίλλη.

Η Σεβίλλη μπήκε καλύτερα όμως η Χιρόνα βρήκε πρώτη το γκολ με τον Ερέρα μετά από αδυναμία των γηπεδούχων να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή (0-1, 16ο λεπτό). Η Σεβίλλη χωρίς τη μεγάλη φάση, έβγαλε αρκετές τελικές με τη Χιρόνα να αγγίζει δεύτερο γκολ με τον Σάβιο στο 26ο λεπτό. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στις καθυστερήσεις από το κόρνερ του Ράκιτιτς και το ξερό σουτ του Γκουντέλι (1-1, 45’+2). Λίγο έλειψε να γυρίσει και το ματς από το ημίχρονο με την προσπάθεια του Σούσο να σταματάει στο δοκάρι και τον Γκασανίγκα.

Δεύτερο ημίχρονο και η Χιρόνα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Γκαρθία (1-2, 56ο λεπτό). Ο Ράκιτιτς σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για off side μετά από την συνδρομή του VAR, στο 85ο λεπτό η Χιρόνα δεν καθαρίζει το ματς με το δοκάρι του Σάβιο και την τεράστια ευκαιρία του Ντόβμπικ, ο διαιτητής δίνει πέναλτι στο Ράκιτιτς για χέρι του Λόπεθ, αλλά ξανά το VAR είναι με τη Χιρόνα και οι Καταλανοί φεύγουν με το «διπλό» όπως και πέρσι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.