Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 3-1 : Τρία και λίγα ήταν (hls)

Η Βαγιαδολίδ πέτυχε πολύτιμη νίκη απέναντι στο φάντασμα της Μπαρτσελόνα στην μάχη. Ξέφυγε τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτησε 3-1 για πρώτη φορά νίκη απέναντι στους μπλαουγκράνα μετά το 2014.

Ονειρεμένη εκκίνηση καθώς με δύο λάθη της Μπαρτσελόνα η Βαγιαδολίδ έφτασε στο 2-0. Σκόραρε με αυτογκόλ του Κρίστενσεν (2′) και με πέναλτι του Λάριν (22′) μετά από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Έρικ στον Πλάτα.

Η Μπαρτσελόνα σοβαρεύτηκε και έβγαλε αντίδραση αλλά ο Μασίπ είπε τρεις φορές όχι, στον Ραφίνια (13′, 30′) και τον Κρίστενσεν (31′).

Παρά τις αλλαγές η Μπαρτσελόνα δεν βελτιώθηκε. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου την έκανε η Βαγιαδολίδ με δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Πλάτα (60′).

To τρίτο γκολ ήρθε τελικά σε αντεπίθεση με τον Πλάτα να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος (73′) ενώ η Βαγιαδολίδ άγγιξε τέταρτο γκολ αλλά ο Ρόζα σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Τελικό σκορ 3-1 με τον Λεβαντόβσκι να μειώνει στο 84ο λεπτό σε τετ-α-τετ.

Βαγιαδολίδ : Μασίπ – Φρεσνέδα, Σάντσεθ, Χοακίν (16′ Τόρες), Ολάσα (56′ Εσκουδέρο) – Μέσα (56′ Μοντσού), Αγουάδο – Πλάτα, Πλάνο (71′ Κίκε), Ματσίς (71′ Ρόζα) – Λάριν

Μπαρτσελόνα : Τερ Στέγκεν (46′ Πένια) – Σέρτζι Ρομπέρτο (46′ Κεσιέ), Κρίστενσεν, Αλόνσο, Μπαλντέ – Έρικ, Ντε Γιόνγκ, Γκάβι (80′ Φάτι) – Ραφίνια (63′ Ντεμπελέ), Τόρε (63′ Φεράν), Λεβαντόβσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.