Χετάφε – Μπαρτσελόνα 0-0: Φρένο στη πρωτεύουσα (hls)

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει μένοντας ξανά στη λευκή ισοπαλία στα προάστια της Μαδρίτης και το Aλφόνσο Πέρεθ.

Καλύτερα μπήκε η Χετάφε που στέρησε ξανά βαθμούς από την πρωτοπόρο. Τρίτη σερί σεζόν που δεν μπορεί να κερδίσει στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα (2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Για 2η σερί αγωνιστική η Μπαρτσελόνα μένει στο μηδέν, τρίτο μαζί με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ρεάλ (0-4). Μεγαλύτερη φάση για την Μπαρτσελόνα το διπλό δοκάρι με τους Ραφίνια και Μπαλντέ στο 26ο λεπτό. Η Χετάφε είχε τις δύο πρώτες καλές στιγμές με τις κεφαλιές των Μουνίρ και Ουνάλ.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα έπαιξε μονότερμα τη Χετάφε χωρίς όμως να την τρομάξει και να βγάλει φάσεις. Η καλύτερη στιγμή ήταν το σουτ του Ραφίνια που έβγαλε σε κόρνερ ο Σόρια. Η κορυφαία στιγμή άνηκε στην Χετάφε που πήγε να πάρει και το ματς με την προσπάθεια του Μπόρχα Μαγιοράλ στο φινάλε. Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν κράτησε για 22η φορά ανέπαφη την εστία του και πλησιάζει το ρεκόρ του Μπράβο (23) από την σεζόν 2014-2015.

Ο Τσάβι στερήθηκε των υπηρεσιών των Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Κρίστιανσεν και Ντεμπελέ και μετά το 0-0 με τη Χιρόνα έκανε δύο αλλαγές στην 11αδα αφήνοντας στον πάγκο τους Γκαρθία και Φάτι για να βάλει τους Άλμπα, Κεσίε. Ακόμα ένα πρόβλημα προστέθηκε για τον προπονητή των Καταλανών καθώς τραυματίστηκε ο Ρομπέρτο και αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο (18ο λεπτό.

Χετάφε (Τόρες): Σόρια, Σουάρες (83′ Άλβαρες), Ντακονάμ, Ντουάρτε, Αλντερέτε, Ιγκλέσιας (76′ Πόρτου), Μαξίμοβιτς (76′ Άνχελ), Μίγια, Μουνίρ (76′ Αλενιά), Μαγιοράλ, Ουνάλ (83′ Βιγιάρ)

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (18’Γκαρθία), Κουντέ, Αραούχο, Μπαλντέ, Κεσίε (68′ Τόρες), Μπουσκέτς, Άλμπα (68′ Φάτι), Γκάβι, Ραφίνια (87′ Πάμπλο Τόρε), Λεβαντόφσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.