Αντσελότι: “Δεν θα έπαιρνα ποτέ τη θέση του Τσάβι, είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου”

Ευδιάθετος μετά το εντυπωσιακό 4-0 της Ρεάλ στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ο Ιταλός προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε επί παντός επιστητού.

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ (Σάββατο 7/4, 22:00, Novasports 1) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga είχε χρώμα Clasico μετά την πανηγυρική πρόκριση των Μαδριλένων στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με το 4-0 στο σπίτι της Μπαρτσελόνα.

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν ευδιάθετος και πιο χαμογελαστός συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν.

«Δεν θα άλλαζα ποτέ τη θέση μου με τον Τσάβι, πρώτον γιατί ποτέ δεν θα πήγαινα στην Μπαρτσελόνα και δεύτερον γιατί είμαι ευτυχισμένος εδώ. Είμαι στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου και νιώθω την αγάπη όλων. Ύστερα από 1.272 παιχνίδια δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Δεν μετρώ κάθε παιχνίδι μου, αλλά ξέρω το νούμερο γιατί πρόσφατα το ήλεγξα, νόμιζα πως ήμουν περίπου στα 1.300 παιχνίδια. Νομίζω πως όταν φτάσω σε αυτό τον αριθμό πρέπει να το πανηγυρίσω. Και να ξέρετε πως στο top10 μου θα είναι σίγουρα το παιχνίδι μας στο Κύπελλο στο «Kαμπ Νόου» με την Μπαρτσελόνα.

Βλέπω τους παίκτες μου γεμάτους όρεξη, δίψα, να λειτουργούν ως σύνολο. Ακόμη κι αυτοί που δεν παίζουν. Βλέπω τον Μπενζεμά, τον Κρόος, τον Μόντριτς. Σίγουρα δεν διαθέτουν τη φυσική κατάσταση άλλων νεαρών ποδοσφαιριστών. Όμως ουδείς στον κόσμο έχει τον δικό τους τρόπο διαχείρισης των παιχνιδιών. Κι αυτό είναι κάτι που δεν αγοράζεται στο μεταγραφικό παζάρι. Όσο η αριθμητική μας το επιτρέπει, τότε δεν παρατάμε το πρωτάθλημα» ανέφερε ο «Καρλέτο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.