Μαγιόρκα – Οσασούνα 0-0: “Γρίφος” το γκολ (vid)

Μαγιόρκα και Οσασούνα δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν και περιορίστηκαν σε ακόμη ένα ματς στο βαθμό της ισοπαλίας. Για τους Βάσκους μάλιστα αυτό ήταν το τέταρτο διαδοχικό ματς στη Λα Λίγκα στο οποίο δεν κατάφεραν να σκοράρουν

Μαγιόρκα και Οσασούνα ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες στο ματς που άνοιξε την 27η αγωνιστική στη Λα Λίγκα, εγκαταλείποντας τις πρόσφατες συνήθειες τους που είχαν τους “νησιώτες” χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς και τους Βάσκους στα τελευταία τρία. Μάλιστα σε αυτά τα τρία παιχνίδια η ομάδα της Παμπλόνα δεν είχε καταφέρει να σκοράρει.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε τελικές προσπάθειες, καθώς η καλή ανασταλτική συμπεριφορά των δύο ομάδων δεν έδωσε αφορμές. Κυριότερη στιγμή το βολέ του Πάμπλο Μαφέο για λογαριασμό των γηπεδούχων που έφυγε πάνω από την εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά, με την πρώτη τελική σε εστία να έρχεται από τους γηπεδούχους στο 66ο λεπτό με κεφαλιά του Ραΐγιο που εξουδετέρωσε εύκολα ο Ερέρα. Ήταν μάλιστα η μοναδική στο ματς μέχρι το 90ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την αποβολή του Κοπέτε, να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά να μη μπορούν να γίνουν απειλητικοί.

Όταν λοιπόν σημάδεψαν εστία με τον Μονκαγιόλα και τον Εζαλζούλι, ο Ραΐκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα για να τους κρατήσει για τέταρτο σερί ματς χωρίς γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.