Σεβίλλη : Δουλειά στην άμυνα ο Μεντιλιμπάρ

Με δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ δήλωσε πως πρώτη του δουλειά είναι να διορθώσει την τραγική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του.

Η Σεβιλλη μετά από 26 αγώνες στην Λα Λίγκα βρίσκεται στην δέκατη-τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και άλλαξε για δεύτερη φορά προπονητή φέτος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ ανέλαβε τον σύλλογο και στον πρώτο του αγώνα θα βρει απέναντι του την Κάδιθ, η οποία έχει τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως η σημαντική δουλειά που προηγείται από όλες τις άλλες είναι να διορθώσει την τραγική αμυντική εικόνα της ομάδας του.

“Μέρος του προβλήματος ειναι το ρίσκο που παίρνει η ομάδα όταν θέλει να βγάλει την μπάλα από την άμυνα. Το συζήτησα με τους παίκτες και κατάλαβαν ότι δεν έχει κανένα νόημα να ρισκάρουμε δύσκολες πάσες και να βάζουμε προβλήματα στον τερματοφύλακά μας”.

Ο Μεντιλιμπάρ είναι ο τρίτος προπονητής της Σεβίλλης φέτος. Με τον Λοπετέγκι η ομάδα δεχόταν μέσο όρο 1,75 γκολ ενώ με τον Σαμπάολι 1,5 γκολ ανά παιχνίδι. Πολλά για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την δέκατη-τέταρτη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.