Εσπανιόλ – Μαγιόρκα 2-1: Νίκη με… υπογραφή Μπρέιθγουεϊτ (hls)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δανό επιθετικό, η Εσπανιόλ έκαμψε και την αντίσταση της Μαγιόρκα (2-1) και πέτυχε την δεύτερη διαδοχική νίκη της στη La Liga.

Ανεβαίνει συνεχώς η ομάδα της Βαρκελώνης, καθώς μετά το διπλό στην έδρα της Έλτσε, νίκησε και τη Μαγιόρκα, αυτή τη φορά στην έδρα της αποκτώντας «μαξιλάρι» ασφαλείας, όσον αφορά τη μάχη παραμονής.

Η Εσπανιόλ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Μπρέιθγουείτ και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Η αντίδραση της Μαγιόρκα, ωστόσο, δεν άργησε να έρθει. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μουρίτσι και ισοφάρισαν σε 1-1.

Παρόλα αυτά, η Εσπανιόλ δεν επηρεάστηκε και μπήκε φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ ο Μπρέιθγουεϊτ «χτύπησε» ξανά και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο και διατήρησε μέχρι τέλους.

Έτσι, με την δεύτερη διαδοχική νίκη, η Εσπανιόλ απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και με 27 βαθμούς έπιασε την Τζιρόνα στην 11η θέση. Όσο για τη Μαγιόρκα, έχασε σημαντικό έδαφος στην… κούρσα για την εξάδα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.