Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ 2-3 : Έκανε τα εύκολα δύσκολα (hls)

Η Σοσιεδάδ σκόραρε μετά από 346' αλλά έκανε τα εύκολα δύσκολα στην Καταλωνία πριν τελικά νικήσει 3-2 την Εσπανιόλ. Μείωσε στο -3 από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απώλεια του Χοσέλου (11 γκολ/2 ασίστ) στοιχίζει αρκετά στην επίθεση της Εσπανιόλ. Απείλησε στο 4ο λεπτό την Σοσιεδάδ με κεφαλιά του Καλέρο σε στημένη φάση και τίοπτε άλλο για ένα ημίχρονο.

Η Σοσιεδάδ χρειάστηκε ένα δεκάλεπτο για να πάρει τα ηνία αλλά δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Σκόραρε με τον Κούμπο (23′) και έχασε και ήταν άστοχη σε σημαντικές ευκαιρίες με Μπράις και Σούρλοτ ως το ημίχρονο.

Παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σε σχήμα η Σοσιεδάδ σκόραρε με την πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο και με το ένατο γκολ του Σούρλοτ φέτος (51′) έκανε το 0-2 ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε με αυτογκόλ ο Καμπρέρα (63′).

Η Εσπανιόλ μείωσε με μια στημένη μπάλα και σκόρερ τον Νταρντέρ (74′) και έδωσε ενδιαφέρον στο φινάλε με την ωραία ενέργεια και το τελείωμα του Μπράιαν (87′).

Το ματς ολοκληρώθηκε στο 2-3 χωρίς να απειλήσει άλλο η Εσπανιόλ που έμεινε και με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις λόγω της αποβολής του Καμπρέρα.

Εσπανιόλ : Φερνάντεθ – Χιλ (46′ Σάντσεθ), Καλέρο (44′ Γκόμεθ), Καμπρέρα, Μπράιαν – Βιδάλ (69′ Λάθο), Νταρντέρ, Βίνι Σόουζα (90 Γκραχέρα), Μελαμέντ (46′ Ντένις) – Πουάδο, Μπρέθγουεϊτ

Σοσιεδάδ : Ρεμίρο – Μπαρενετσέα (81′ Σόλα), Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Ρίκο – Θουμπιμέντι, Μπράις (71′ Μερίνο), Ιλαραμέντι (81′ Μαρίν) – Κούμπο, Ογιαρθάμπαλ (71′ Ναβάρο), Σούρλοτ (81′ Κάρλος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.