Μπαρτσελόνα: Συγγνώμη του Ζιλ Κουντέ από τη Σεβίλη (pic)

Ο διεθνής Γάλλος άσος της Μπαρτσελόνα Ζiλ Κουντέ ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισε το εναρκτήριο γκολ του Τζόρντι Άλμπα εναντίον της πρώην ομάδας του, της Σεβίλης στο "Καμπ Νου" το βράδυ της Κυριακής.

Ο Γάλλος φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εντάχθηκε στους “μπλαουγκράνα” από τους Ανδαλουσιάνους το καλοκαίρι, στο πλαίσιο μιας αναφερόμενης συμφωνίας ύψους 50 εκατ. ευρώ.
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-0 της Σεβίλης, ωστόσο, οι παίκτες του δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν και γι’ αυτό ο Κούντε πανηγύρισε με τόσο σθένος το πρώτο γκολ του Τζόρντι Άλμπα στο 58ο λεπτό.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι οι πρώην εργοδότες του βρήκαν δυσάρεστη αυτή την αντίδραση, κάτι που ανάγκασε τον 24χρονο να ζητήσει συγγνώμη μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.
“Ήμουν πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα και για την αγάπη που έλαβα όσο ήμουν εκεί. Γι’ αυτό ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τον πανηγυρισμό μου στο γκολ, που σε μια στιγμή ευφορίας ήταν υπερβολικός από μέρους μου. Πάντα εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.