Τζιρόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1: Επιστροφή στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές

Η Τζιρόνα κέρδισε απόλυτα δίκαια εντός έδρας την Αθλέτικ Μπιλμπάο και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στο ματς που άνοιξε την 13η Αγωνιστική της La Liga.

Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ο τερματοφύλακας των Βάσκων Ουνάι Σιμόν κρατούσε τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του.

Στο 67′ ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όταν ο Γαρθία εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο στόπερ Λόπεθ στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 1-0 με κεφαλιά.

Οι Καταλανοί στο 75′ έκαναν και το 2-0 με τον Λόπεθ να κάνει μακρινή μπαλιά για την αλλαγή του Μίτσελ Σάντσεθ, Ιβάν Μαρτίν, ο οποίος εκτέλεσε τον Σιμόν στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε με τις αλλαγές να διαφοροποιήσει τα δεδομένα και δύο από αυτές, οι Ντε Μάρκος και Γουρουθέτα συνεργάστηκαν στο 78′, με τον δεύτερο να μειώνει σε 2-1 από κοντά.

Ωστόσο η Τζιρόνα κράτησε χωρίς πρόβλημα το τρίτο φετινό τρίποντό της (όλα εντός έδρας), ενώ η Αθλέτικ έχει πλέον μία νίκη σε έξι αγώνες, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Tζιρόνα (Μίτσελ): Γασανίγα – Αρνάου, Μπουένο, Λόπεθ, Μιγκέλ (85′ Χ. Ερνάντεθ) – Οριόλ – Βίγια (66′ Μαρτίν), Ερέρα (85′ Τεράτς), Α. Γαρθία, Βαλέρι (62′ Ρικέλμε) – Καστεγιάνος (62′ Στουάνι).
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Βαλβέρδε): Σιμόν – Λέκουε (55′ Ντε Μάρκος), Γεράι, Μαρτίνεθ, Γιούρι (46′ Μπαλενθιάγα) – Σανθέτ (69′ Θάραγα), Μπέσγα (55′ Βενθεδόρ) – Ν. Ουίλιαμς, Ρ. Γαρθία (69′ Γουρουθέτα), Μπερενγκέρ – Ι. Ουίλιαμς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.