Θέλτα – Σοσιεδάδ 1-2: Ανέβηκε στην 3η θέση η Ρεάλ (hls)


Την 4η συερί της νίκη πήρε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, επικρατώντας της Θέλτα στον Βίγκο με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν κυνικοί, χωρίς να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να χτίσουν παιχνίδι και χωρίς να κάνουν ούτε σούτ μέχρι το 30′ όταν η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Ιλαραμέντι, εκείνος έκανε κοντρόλ και με δυνατό σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Μαρτσέσιν.

Όπως η Σοσιεδάδ, έτσι και η Θέλτα δεν είχε ευκαιρίες, δεν είχε καλή κυκλοφορία μπάλας, αλλά στο 39ο λεπτό ο Ιάγο Άσπας στάθηκε τυχερός καθώς στο γύρισμα του Ζουμπιμέντι η μπάλα πήγε πάνω του, βγήκε τετ α τετ με τον Ρεμίρο και σχεδόν όπως πάντα, πλάσαρε σωστά κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά και πάλι η Σοσιεδάδ ήταν αυτή που σκοραρε, στο 55ο λεπτό με κεφαλιά του Ζουμπεντιά, ο οποίος βρέθηκε εντελώς μόνος του στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων κάνοντας το 2-1, σκορ που έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης, δίνοντας άλλους τρεις βαθμούς στην Σοσιεδάδ που πλέον είναι στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.