Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωση τον Αντσελότι ο Ρούντιγκερ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλο Αντσελότι και τη σχέση του με τους παίκτες.

Ο Γερμανός αμυντικός αμυντικός έφερε ως παράδειγμα, την παρουσία του Ιταλού τεχνικού στο μπάρμπεκιου, που έκανε ο ίδιος και συμπλήρωσε πως πρώτη φορά βλέπει έναν προπονητή να αναπτύσσει τέτοια σχέση με τους ποδοσφαιριστές του.

Χαρακτηριστικά, ο Ρούντιγκερ δήλωσε: «Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι κάτι ξεχωριστό. Όταν δεν είσαι εδώ, δεν το καταλαβαίνεις. Όταν το ζεις καταλαβαίνεις. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Λουκα, ο Τόνι, ο Καρίμ, τόσο χαλαροί που ακόμα και ένας τελικός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου».

Και συμπλήρωσε: «Θα σας πω μια αστεία ιστορία για τον Αντσελότι. Όταν ήρθαμε με την οικογένειά μου, ήμασταν λίγες ώρες στο σπίτι και αποφασίσαμε να κάνουμε μπάρμπεκιου για να φάμε. Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι και ήταν ο Αντσελότι, απίστευτο. Έκατσε στο τραπέζι, Φάγαμε, γνώρισε την οικογένειά μου, μιλούσαμε δυο ώρες. Τόσο φυσιολογικός, τόσο άνθρωπος. Θα είμαι ειλικρινής, δε μου έχει συμβεί ξανά με προπονητή. Όσον αφορά στις προσωπικές σχέσεις με τους παίκτες, δεν μπορεί κανείς να τον πλησιάσει. Ο Ντον Κάρλο έπαιρνε τίτλους όταν ήμουν παιδί. Το να δουλεύεις μαζί του είναι πανέμορφο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.