Η Μάλαγα είναι εδώ!

Μπορεί να μην είχε «γευτεί» τη νίκη πέντε αγωνιστικές τώρα, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπορεί να έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 72', όμως η Μάλαγα είναι εδώ!

Μπορεί να μην είχε «γευτεί» τη νίκη πέντε αγωνιστικές τώρα, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπορεί να έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 72′, όμως η Μάλαγα είναι εδώ! Η ομάδα του Χάβι Γκραθία με μεγάλη ανατροπή, επικράτησε 2-1 της Γρανάδα για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, αφού μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ελ Αραμπί. Οι παίκτες της Μάλαγα ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω. Στο 60′ ισοφάρισαν σε 1-1 και παρότι στο 72′ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ανχελέρι, κατάφεραν να φέρουν το ματς… τούμπα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντούνιες δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Με το «τρίποντο» αυτό η Μάλαγα ανέβηκε στην 8η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 9 βαθμούς, αφήνοντας τη Γρανάδα τρεις θέσεις πιο κάτω με ένα βαθμό λιγότερο.

Την ίδια ώρα, η Έλτσε αν και αγωνίστηκε από το 67′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τζοναθας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την Αλμερία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.