Βιγιαρεάλ-Έλτσε 4-0: Αυτή η Βιγιαρεάλ φοβίζει! (hls)

Μία πολύ ωραία ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε η Βιγιαρεάλ στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια (έδρα της Λεβάντε, καθώς γίνονται έργα στο Θεράμικα), επικρατώντας εύκολα με σκορ 4-0 της Έλτσε.

Τέσσερα γκολ, τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ, κάποιες εξαιρετικές επινοήσεις στην επίθεση και άμυνα “μπετόν” (η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ), συνθέτουν την εικόνα της ομάδας του Ουνάι Έμερι, η οποία φιγουράρει στη 2η θέση μαζί με τη Μπαρτσελόνα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με δύο γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο από τον Μορένο στο 26ο λεπτό και τον Λο Σέλσο δέκα λεπτά αργότερα. Μάλιστα αν δεν ήταν σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας της Έλτσε, Έντγαρ Μπαντία το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στην επανάληψη η είκόνα της Έλτσε βελτιώθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ρούλι και μάλιστα στα τελευταία λεπτά δέχτηκα άλλα δύο τέρματα από δύο αλλαγές του Έμερι τον Κοκλέν στο 89΄και τον Μοράλες στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.