Μπιλμπάο – Μαγιόρκα 0-0 : Αλύγιστος (hls)

Με ήρωα τον τερματοφύλακα Ράικοβιτς η Μαγιόρκα κατάφερε να κλέψει την ισοπαλία στο Σαν Μαμές από την Μπιλμπάο. Ισόπαλο 0-0.

Επιστροφή Βαλβέρδε

Τρίτη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπιλμπάο και ιστορικο ματς για τον Ίκερ Μουνιάιν. Ο Βάσκος μέσο-επιθετικός συμπλήρωσε 500 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έγινε ο έκτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που τα καταφέρνει και ο νεότερος.

Οι Βάσκοι ήταν σαφέστατα ανωτεροι από την Μαγιόρκα η οποία τελείωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια.

Το δοκάρι του Βέσγκα (9′) ήταν η σημαντικότερη φάση στο πρώτο ημίχρονο μαζί ενώ ο Ράικοβιτς σταμάτησε τόσο τον Μπερενγκέρ (19′) όσο και τον Μουνιάιν (44′).

Αλύγιστος Ράικοβιτς

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια μάχη των παικτών της Μπιλμπάο με τον Ράικοβιτς και νικητής βγήκε ο νέος τερματοφύλακας της Μαγιόρκα.

Σε φοβερό σουτ του Γιούρι έστειλε την μπάλα με την επέμβασή του στο δοκάρι (56′) ενώ εκανε σπουδαίες αποκρούσεις σε προσπάθειες των Γουρουθέτα (82′) και Νίκο Γουίλιαμς (90+).

Η Μαγιόρκα τελείωσε το ματς με δύο τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσε να κλέψει και το τρίποντο αλλά ο Ουνάι Σιμόν σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Λι (66′) στην μοναδική τελική εντός εστίας για τους φιλοξενούμενους.

Μπιλμπάο (4/2/3/1) : Σιμόν – Ντε Μάρκος, Βίβιαν, Γεράι, Γιούρι – Βέσγκα, Σανθέτ (57′ Θαράγα) – Ι. Γουίλιαμς (86′ Άντου), Μουνιάιν (70′ Γουρουθέτα), Μπερενγκέρ (70′ Ν. Γουίλιαμς) – Βιγιαλίμπρε (57′ Ρ. Γκαρθία)

Μαγιόρκα (5/4/1) : Ράικοβιτς – Μαφέο, Βάλιεντ, Ραΐγιο, Κοπέτε, Κόστα – Λι (86′ Ζούνιορ), Γκρενιέ (83′ Μπάμπα), Μπατάλια, Ντάνι (65′ Τόνιο Σάντσεθ) – Μουρίτσι (87′ Πρατς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.